Instagram

Instagram

exist and viewed since 2011

Monday, December 6, 2010

the story of another BOTAK!

today is Monday, i guess my 3rd week dah cuti. nothin much i do cuti. rasa malas nak kuar rumah. sebab nya cuti ni spm juga , so malas nk ganggu kwan yg sorang tu, tapi x sangka dia mati2 ingat aku da x maw layan dia. humm. aku spanjang cuti ni pun, kuar rumah 3 4 kali je kot... habiskan msa kat rumah je, sbab pas ni aku pasti rindu family aku, bilik aku, my HOME the most. jadi, x maw la sia sia kan cuti ni d rumah. 
jadi hari ni, my mum dia pegi keja awal, x sempat maw msak. aku pulak tdo jam 5 pagi gra2 update blog dan main facebook! bngun jam 10.30. hari ni jam 11 aku janji ngan adik maw nonton MISS BERSIN kat RIA. sempat gk la. tapi mak aku pulak kol bpak aku soh aku msak nasi, sayur, ikan dan jemur baju. terpaksa la aku buat semua smbil tengok tv. nsib bek tv kat dapur. kah3...
masak2 punya msak, ikan aku kna edit oleh mak aku jugak. x tmbah serai, asam x da.... 
sayur pula, x tmbah gula skit, tawar juga, kna tambah lagi garam... humm... 
aku minat msak, tapi bukan lauk pauk.... hehehe
pastu g mandi...
rasa rimas rambut pnjang aku soh adik ku main2 gunting rambut....
sekali dia gunting btol2... berlubang kott... haha



habis berlubang kott... ni dia gk ambik gbr sbb nak show kat aku, mcm mna terok dia kjakan.... haha
last2 aku ajak mak aku gunting rmbut...
BOTAK la jwabnya...
sbab aku rimas dh rambut pnjang nie...




dalam kereta selepas gunting rambut, haha


gambar selepas dr belakang, looks like star shape


pandangan keseluruhan.. kah3... GILA!

terus aku edit gbr nak jadi gbr profile kat fb, ni dia... 


jadi, inilah kisah nya... BOTAK kembali lagi. aku pun x taw knpa aku suka image ni, dan x suka rambut pnjang yg rimas2... hehe

ok la. kalau korang nak taw, ni botak kali ke 5 taw.

1st, b4 spm, form 5
2nd, time kerja sugar bun, sbb manager soh ptong!
3rd, b4 g matrik!
4th, lepas balik cuti raya, ptong kat KL
5th, YANG NI LAH!

haha...
bye!

2 comments:

fierah_lorh said...

an....g rambut.....hahahahaha......kacak udah ny oi.....xda gk nya bubew! hahaha

IZZUL FAIZ BIN ABDUL MUTALIP said...

timan alu fierah..... tapi i like when u say kcak udah nya... bna ka? kali botak seswai k ku kali..... kah3!