Instagram

Instagram

exist and viewed since 2011

Monday, December 6, 2010

kecewa + sedih = why ?

Malam ni, sambil di temani lagu "almost lover", aku nak layan perasaan japp! sedih gila, semuanya kerana insan yg ku gelar sahabat. it's a short story. x taw knapa boleh mlarat gini. maybe i should admit i'm wrong, some part. dia dh buat assumption negatif awal2. maybe sebab dia really want someone which is me msa tu. well, i pun bru ingat msej dia. before balik sarawak. ya, dia pernah ckap and askin for guide and help, ye la, dia nak SPM kan skrang, mungkin boleh la tlong ajar2 skit, bg motivasi ke. aku ON je benda ni, sharing ilmu kan. dan, balik MUKAH, aku lupa la pula. x sangka. datang MUKAH, dia orng EXAM. aku pun malas nak kcau dia kan. biar dia fokus study. TAPI AKU LUPA JANJI ITU. mungkin sbb tu dia marah gila kott kat aku. well, dia kol, x jawab... but dia msej skali je x silap. aku x balas. kebetulan time tu credit LOW! pastu bila dah reload aku x reply pula, tup2 masalah dah timbul kott. tapi kat FACEBOOK aku layan bha segala komen dia, aku slalu komen post dia. tapi, negative respond pula dr dia. trus sindir2, mcm merajuk, marah2... last2, paling teruk hr ni. humm. aku pun mcm rsa x cr gadohh, x pula minta maaf sbb aku.... ntahh rr.... I DON'T FEEL I NEED ANYONE RIGHT NOW! arrgghhh......
ni la post dia yg aku smpat capture!
ditujukan khas untuk izzul faiz abdul mutalip

adooii.. tersentap gak aku. tapi buat msa skrang  aku nak layan rajuk aku je, malas nak layan rajuk sesiapa pun saat ni. lagi la dia pikir aku ni selfish kan. bukan... aku x pernah ada niat, x da niat x nak tolong, cuma dia rasa aku gitu. mungkin sbb aku terlalu senyap kot cuti ni. humm... ok la... layan perasan jap!!
bye....
nanti aku update lagi apa terjadi....

3 comments:

a_cot93 said...

THX

a_cot93 said...

APPRECIATE IT... N GO ON... THX SO MUCH!!!!!!!!!!

IZZUL FAIZ BIN ABDUL MUTALIP said...

sy harap itu bukan sindiran kali ini....