Instagram

Instagram

exist and viewed since 2011

Tuesday, December 7, 2010

ntah laa !

humm... salam semua. hari ni, bila mana sy rsa maw happy kejap, pasti ada benda tjadi yg buat sy ingat kembali pda mslah itu. sy belum bersedia hadapi semua nya. setelah apa dia perkatakan, jadi malu, x tentu, bersalah malah timbul rasa marah pun ada. kenapa? teramat GIANT ke msalah sy shinggakan dia berkata begitu. tidak adil jika saya terus dipersalahkan dan sy x diberi peluang untuk menjelaskan. i was always keep on updatin dia punya fb, always. means that i never forget her since msalah ini terjadi. sy x bniat pun nak jauhkan diri, atau nak buang kwan, tapi dia x pernah faham. ok baiklah. my first apology! AKU MINTA MAAF BANYAK2 DARI HUJUNG RAMBUT SAMPAI HUJUNG KAKI KEPADA AISYAH AMALYNA BINTI JAMAL BIN WASLI. walaupun aku x minta maaf secara terus kepda dia tapi aku tetap nyatakan aku ikhlas menyatakan maaf itu. aku x taw sebesar mna kesalahn itu sehingga masalah ini smpai bnyak orng smua taw. tapi, aku MENGAKU BAHAWA AKU MEMANG TULIS KAT BLOG AKU PUN. humm..... x taw la apa lg mslah selepas ni....

2 comments:

a_cot93 said...

maaf diterima...

IZZUL FAIZ BIN ABDUL MUTALIP said...

ann, alhamdulilah la enn... tapi ajaw x ngak rsa bk jumpak eiw... adak tenang eiw laa twa... bh pulek sibu neh ka... kan kew kta bh exam nang bk jumpa kwak... kew taew bei 1 @ 2 gei pap aw ajau...